woensdag 16 mei 2018

Lekker weg in eigen land

Spontaan een aanrijding
Vorige week maandag 7 juni, moest ik even naar de supermarkt en meende dat dit met de auto toch iets sneller zou gaan. Over het algemeen is dat ook zo, maar in dit geval duidelijk even niet.

Op de terugwegkwam er, vanuit een woonwijk, een dame die mij volledig over het hoofd had gezien. In dit geval dus het bekende "boem is stop". De dame in kwestie was zo onwijs geschrokken, dat ze niet meer aanspreekbaar was en een voorbijganger is zo vriendelijk geweest om haar, met haar auto, naar de dichtst bijzijnde garage te brengen (ik erachteraan met mijn eigen auto) om daar op een rustige plek het een en ander af te wikkelen.
's Avonds kwam er gelukkig een kennis van de dame langs om het schadeformulier in te vullen. Nu dus even afwachten van wat de verzekering gaat zeggen. Even rustig afwachten dus.Lekker weg in eigen land
Afgelopen donderdag, Hemelvaartsdag, zijn we als gezin heerlijk weg geweest voor een paar dagen. Wat hebben we genoten.


Gelukkig mocht ook ons lieve hondje mee en om te voorkomen dat ze zou worden vergeten, ging ze vast in haar reismand (voor in de auto) zitten.
We hadden voor het Fletcher hotel in Heiloo gekozen, omdat ze daar honden accepteren EN omdat het een 4 sterren hotel zou zijn. Het klopte idd dat het hondje  mee mocht, maar die 4 sterren? Mmmmm, die hebben we helaas niet kunnen ontdekken.


Na aankomst in het hotel hebben we er eerst geluncht en omdat onze kamer nog niet klaar was, zijn vervolgens naar het strand in Katwijk aan Zee geweest. 

En ondanks dat we niet lang op het strand zijn geweest, hebben we aan alle kanten genoten, kon niet beter. Dit was zeker de moeite waard, mede dankzij het mooie weer.
Vrijdag zijn we vanuit Heiloo met de trein naar Amsterdam geweest. Ook dit was ook onwijs leuk.  Met name voor ons lieve hondje, was dit een enorme ervaring.


Na voldoende te hebben geshopt, zijn we met de tram naar een veganistisch restaurant (Meatless District) geweest. Wat een leuke tent en foto's mogen dan ook niet ontbreken.
Ook het eten was waanzinnig lekker en mocht je dus eens in Amsterdam komen (of in of er dichtbij wonen), ga vooral eens naar dit restaurant, echt een enorme aanrader.Zaterdag zijn we, voordat we naar huis vertrokken, ook nog in Alkmaar wezen shoppen en ook dat was zeer de moeite waard. We zijn zowel in Amsterdam als in Alkmaar goed geslaagd wat leuke kleding kopen betreft.
Moe van het shoppen en een met lege portomonaie zijn we 's middags met een voldaan gevoel weer naar huis gegaan.


Moederdag
Om heel eerlijk te zijn, had ik er niet meer op gerekend lekker verwend te worden met moederdag, omdat we al een paar dagen lekker weg in eigen land hebben gehad. Toch werd ik bij de koffie 's ochtends nog heerlijk verwend. Zowieso lekkere douche- en baddingetjes (dierproefvrij natuurlijk) en ook nog een flesje Baileys. Mijn weekend kon dus niet meer stuk, echt enorm genoten met mijn gezin.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten