maandag 26 februari 2018

Ons nieuw hondje

Ons nieuw hondje
Sinds een week of 3 hebben we een hondje. Het is een mailtipoo, een kruising tussen een maltezer en een toypoedel. We genieten er zo enorm van, maar, zoals te verwachten met een puppy, je hebt er even wat meer werk mee, maar goed, dat hoort erbij.


Echter, nu ons puppy even wat meer aandacht vraagt, schiet tijd voor mezelf er van tijd tot tijd wel even bij in, maar dat heb ik er voor over. Dit neemt niet weg dat we vreselijk gek met ons beestje zijn en nu ik een beetje gewend begin te raken aan ons nieuwe familielid, komt tijd voor mezelf ook wel weer een beetje.



Tuniek Amalia
Zo ben ik een week of 2 geleden begonnen met tuniek Amalia (FM). Dit patroon is een patroon zonder mouwen, echter, daar ik een mouwtje toch ook altijd wel prettig vind, heb ik een mouw van een ander FM patroon geprobeerd hierin te zetten. Langzaam maar zeker komt de tuniek af. Nu moet alleen de hals nog worden voorzien van een boordje en klaar is deze tuniek. En dan op naar het volgende project.



Borduurwerk
Ook heb ik tegenwoordig dagelijks even tijd voor mijn borduurwerk, heerlijk. Een foto maken had desondanks nog niet zoveel zin, daar de vooruitgang nog niet zo goed zichtbaar is, maar binnenkort hoop ik toch de vooruitgang te kunnen delen met de lezers van mijn blog.

2 opmerkingen:

  1. Ja dat is altijd weer ff wennen aan een nieuw familie lid ziet er wel erg lief uit op de foto.
    Ga je weer heel veel plezier van hebben, en ja dan is het ff zoeken naar een paar minuten voor jezelf.

    Ziet er goed uit je tuniek

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je Corina, idd even wennen, maar een hele fijne aanvulling. De minuutjes voor mezelf komen vast wel weer

      Verwijderen