zaterdag 12 augustus 2017

Yes de nieuwe stofjes zijn binnen

Gelukkig, de stofjes zijn binnen en wat ben ik er blij mee. Bij de stoffenkraam.nl heb ik afgelopen woensdag avond stoffen besteld. Ik wil graag wat leuke kleding voor de winter maken en wat nieuws is natuurlijk altijd leuk. Van de blauwe tricot wil ik graag het overslagshirt Antonella van Farbenmix maken. Ik heb 'm nog nooit gemaakt, maar vind 'm zooooo leuk, het moet er gewoon een keer van komen. Met een mooie bies langs de hals maken (zowel voor als achter) heb ik geen enkele ervaring, maar nieuwe uitdagingen zijn wat dit betreft altijd leuk.
Ik weet nog niet of ik op zoek ga naar een leuke en passende bies of dat ik de bies zelf maak, maar goed, ik heb nog ff tijd om daar over na te denken. Eerst maar eens het patroon over tekenen en de stof knippen, daarna kijken we wel weer verder.






Van de gestreepte stof heb ik, net als van de tricot stof 1,5 mtr besteld en wil hier graag een vest of een leuk kort truitje maken. Achteraf (en dat is altijd achteraf) had ik beter 2 mtr kunnen bestellen, maar goed, het is niet anders en er is vast wel een oplossing. De gestreepte stof heeft een heerlijke zachte en warme vulling aan de binnenkant, dus ideaal voor koude winterse dagen. Nu nog wat tijd erbij maken om er lekker mee aan het werk te gaan en het feest kan beginnen, heerlijk!!!

1 opmerking: