Follow by Email

maandag 26 december 2016

Blokkkendeken is klaar


In een eerder bericht vertelde ik al over de blokkendeken waar ik mee aan het werk was. En nu, eindelijk kan ik zeggen dat 'ie klaar is. Voor mijn eerste lappendeken ben ik heel tevreden en verwacht ook wel dat er nog wel eentje achteraan komt.

Omdat ik na een tijdje hard werken aan de blokkendeken even wat anders wilde, besloot ik een mooie loper voor op de eetkamertafel te maken, passend bij de kussens op de bank. De geblokte stof voor de kussens had ik al een tijdje geleden bij de Kwantum gehaald en uit angst dat ik 'm prompt later niet meer kon krijgen (of te weinig ervan), besloot ik de stof dus tijdig bij te halen, ik had geluk. Omdat de effen blauwe stof, die ik ook voor 2 kussens had gebruikt, zo glibberig was, heb ik voor de loper andere blauwe stof gebruikt, passend bij de rest.

Nu ik nog het een en ander aan stof over heb van 2 soorten blauwe en de blauw geruite stof, komen er nog vast wel wat meer creaties voor de woonkamer achteraan. Heerlijk om wat klussen in het verschiet te hebben.Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen