Follow by Email

dinsdag 24 maart 2015

Nieuwe shirtjes

Na de nieuwste Knip Mode te hebben doorgelezen, een lijstje gemaakt van wat vooral niet aan mijn kledingkast mocht ontbreken.


Ik ben begonnen met een top, model 24. Het is een leuk patroon, gemaakt van een makkelijk, soepel en vrolijk stofje. Ik heb nog gedacht om dit shirt ook in de uitvoering van een jurk te maken (welke ook in deze Knip staat, model 21). Echter, daar zit ik nog over te twijfelen omdat ik bang ben dat de jurk uitvoering van dit shirt wat meer op een hobbezak gaat lijken.  Gelukkig heb ik nog tijd om daar over na te denken.Het volgende shirt is model 9, een top van tricot. Het voorpand heb ik gemaakt van dubbele stof, een enkele tricot als ondergrond en de gebloemde rekstof als bovenkant. Aangezien ik hier nog geen ervaring mee had, vond ik het wel even wennen om mee te werken. Toch is het shirt naar tevredenheid gelukt en daar gaat het uiteindelijk om.

 Het is een shirt met raglanmouw, gewoon lekker makkelijk te knippen en ondanks de dubbele voorkant ook prima mee te werken. Missie geslaagd en dit shirt gaat zeker NOG een keer gemaakt worden. Van verder af valt de bloemenstof niet zo goed te zien, dus vandaar 2 foto's.


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen