Follow by Email

dinsdag 21 oktober 2014

Begin van mijn wintergardarobe

Een heel aantal weken geleden besloot ik wat vesten voor mezelf te maken. Na een patroon van Farbenmix te hebben uitgezocht en op papier geknipt, heb ik op het stoffenspektakel in Zwolle leuke stofjes gekocht. Op naailes hulp gehad om het patroon iets te tailleren en op lengte aan te passen. Vervolgens  het patroon op de stof gelegd, geknipt en gelust.
 Vervolgens heel enthousiast aan het naaien gegaan, ondanks het mooie weer welke we toch zeker tot aan de herfstvakantie afgelopen week hebben gehad. Langzaam maar zeker wordt het vest in de stof zichtbaar.
 
Het afmaken van dit vest ging vrij vlot, alleen het nog op de foto gaan kostte een tijdje, maar   ... het resultaat is nu eindelijk zichtbaar.Ondertussen ook gelijk aan het werk gegaan met het rode vest, geheel volgens planning. En ondanks dat ik in de herfstvakantie nauwelijks actief ben geweest wat het naaien betreft, kwam het rode vest toch in de richting van de finishing touch. Het was alleen nog een kwestie van de zoom er in en de mouwen op juiste lengte af te naaien. Daar het vandaag al echt de hele dag flink regent, een goede reden ook dit vest af te maken. En hier het resultaat. Nu heb ik nog 1 vest liggen van hetzelfde model aan welke ook nog de laatste hand gelegd moet worden, dus daar moet nog even flink aan gewerkt worden. En dan? Missie geslaagd en door naar het volgende project.Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen