Follow by Email

donderdag 25 september 2014

Stoffenspektakel

Na een paar keer het stoffenspektakel te hebben gemist, kon ik het gisteren niet laten om er toch heen te gaan. Daar gisterochtend de weekbreak van mijn dochter en haar klas voorging, ben ik gistermiddag geweest. Voor de verkopers was de rust misschien minder geslaagd, ik heb er echter enorm van genoten.
 Naast een maximaal bedrag om uit te geven, heb ik ook heel bewust een lijstje meegenomen met wat ik zocht. Gelukkig ben ik grotendeels geslaagd. Daar ik een gebrek heb aan lekkere truien en vesten voor de winter heb ik 2 lappen fleece gekocht. Beide kleuren die overal bij passen en waar voldoende mee te combineren valt. Voor beide fleecestoffen heb ik Pellworm van Farbenmix in gedachten.
 
 
Daarnaast een blauwe gebreide stretch gehaald. Hiervan wil ik graag een Amelia maken, ook van Farbenmix. Daar deze stof als coupon aangeboden werd en ik 'm TE mooi vond om te laten liggen, heb ik 'm dus gekocht, is het even afwachten of ik voldoende stof heb om er ook een kort mouwtje in kan maken, hetgeen wel mijn voorkeur heeft. En zo niet? Jammer dan.


Als laatste ook nog een leuke tricot gekocht, een totaal andere stof dan dat ik normaal gesproken koop, echter ook deze vond ik zoooooo leuk, dat ik ook deze lap stof niet kon laten liggen. Voor deze stof heb ik een shirt Antonella (wederom Farbenmix) in gedachten. Van dit patroon heb ik al eerder shirtjes gemaakt, allemaal met korte mouw. Daar deze stof het laatste stuk op de rol was en ik dus iets meer heb dan dat ik eigenlijk nodig had, gaat dit een shirt met 3 kwart mouw worden, leuk giletje erover heen en klaar ermee.

1 opmerking: