Follow by Email

zaterdag 26 juli 2014

hoesje tablet

Sinds ik van tijd tot tijd lekker op een tablet kan koekeloeren, wil ik er ook graag een mooi hoes om heen hebben. Maar ja, aangezien iedereen voor mijn gevoel al hetzelfde hoes heeft, wil ik wat anders, dus dat komt neer op een eigen gemaakt hoes, maar ja, prioriteiten stellen is ook wat. Totdat ik het uiteindelijk zat was en meende een hoes voor mijn tablet te moeten hebben. Dat hield in dat er dus eentje gemaakt moest worden. Zo gezegd zo gedaan.De benodigdheden worden klaargelegd, papier, scharen, liniaal, stof, rits en boek. Het boek 'zo geknipt! van Sanne & Riet wist ik, had een leuk patroon voor een klein tasje.


Maten van het tasje moeten zelf getekend worden, dus heb ik de maten van het tablet opgemeten en verder het patroon tasje wel gebruikt. De oranje rits heb ik uiteindelijk vervangen voor een witte.
Na een middagje lekker doorwerken hier het resultaat. Naast een hoes voor het tablet ook maar een klein tasje (met rits) gemaakt voor de oplader. Mooi passend bij elkaar en zodoende ook altijd herkenbaar. Wat dat betreft kan ik dus blij zijn met hoes en bijpassend tasje.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen