Follow by Email

maandag 26 mei 2014

na even wat rommelige weken, toch weer aan het bloggen

Na wat rommelige weken waarin ik me absoluut geen kans zag, maar ook geen enkele behoefte had om ook maar iets creatiefs te doen, eindelijk toch maar weer aan de slag gegaan.
Omdat ik ff geen zin had om de laatste hand aan de poef te leggen, ben ik maar met wat kleins begonnen. Bij www.naaipatronen.nl zag ik 2 patronen voor een poppenjurkje.

 De patroontjes vond ik zooooooooo schattig, dat ik het niet kon nalaten om ze te kopen, maar ja, een pop had ik ook nog niet en dus nog steeds niet. Inmiddels heb ik al 1 van de jurkjes gemaakt en ja warempel, het jurkje is af en zie hier het resultaat.
Inmiddels ben ik erachter dat de patroontjes passend zijn voor een babybornpop, dus nu op zoek naar de pop. Ik ga gewoon voor een 2e handse, daar ik het lieve kind toch op het toilet zet ... voor de sier wel te verstaan.
Daarnaast ben ik, weer opnieuw, helemaal in de Farbenmixsfeer. Deze tuniek was de eerste welke ik eruit heb gehaald om te maken. Daar ik 'm al een tijd in de maak had liggen en alsmaar niet afmaakte, om welke reden dan ook, werd het tijd hier de laatste hand aan te leggen. Omdat ik het patroon als prettig heb ervaren om mee te werken, gaat er zeker nog eentje bij komen.


En toen ik toch weer eenmaal de slag te pakken kreeg, ben ik ook gelijk aan het streepjes t shirt begonnen, ook over dit patroon helemaal tevreden. Ondanks dat ik er nog niet helemaal klaar mee ben, kon ik het niet laten om 'm toch alvast te delen. Alleen nog een halsbeleg en de armen en boord zomen en ik kan lekker gaan genieten van een lekker en leuk shirt voor de zomer. Het kan niet beter.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen