Follow by Email

woensdag 26 juni 2013

een fleurige boel

Een super mooi verjaardagskado

Vandaag bezoek gehad van een lieve vriendin en wat is er dan leuker om een prachtig kado van haar te mogen krijgen voor mijn verjaardag eind vorige maand. Wat het is? Ja, precies, een mooi aantal prachtig gekleurde katoen en wat ben ik er blij mee. Foto's ervan mogen zeker niet ontbreken, dus bij deze.
Vriendin Hanneke heeft me hier zeer zeker heel blij mee gemaakt. Om krimpen te voorkomen heb ik ze even lekker gewassen en gelijk buiten gehangen om te drogen. Wat voor een mooie dingen ik ervan ga maken, ik heb nog echt geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen idee, maar dat er een heleboel leuke creaties uit gemaakt gaan worden, dat is een ding wat zeker is.Mijn uil is af

Een hele poos geleden zag ik op naailes bij Joke Wignand de bijlage van de Knippie2/2913 liggen. Tijdens het bladeren kwam ik hele leuke patronen tegen, o.a. van een grote en kleiner uil. Gelijk het patroon van de kleine uil overgetrokken, leuke stofjes uitgezocht en aan de slag ermee. En ja, warempel, de uil is af en hier de foto ervan. Ik ben helemaal blij met het resultaat en uil lijkt er goed te zitten.
Verwend door de Knippie

Nu ik toch ook graag zelf de bijlage van de Knippie 2/2013 wilde hebben, heb ik ze gemaild, met de bedoeling de bijlage, indien mogelijk, te kopen en wat gebeurt er? Krijg ik een hele correcte en lieve mail terug met de melding dat er nog een bijlage lag. Als ik mijn adres even wilde geven, dan werd het opgestuurd en ja hoor, vandaag kwam de bijlage van de Knippie binnen en wat ben ik er gelukkig mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen