Follow by Email

vrijdag 10 mei 2013

Blouse af en nu door naar de volgende projecten

Al bijna een week had ik een blouse liggen die maar niet af wilde komen. Gisteren toch nog even tijd voor mezelf gevonden en ja hoor, mijn blouse is klaar. Ondanks dat de foto niet geheel goed is gelukt volgens mij (ik lijk er dikker in dan dat ik ben), is het idee duidelijk lijkt me zo.

 Vanochtend heb ik me er een stel passende oorbellen bij gekocht. Op deze foto draag ik er een spijkerbroek bij, maar had bedacht dat er, gezien de lengte, ook heel prima een leuke donkerblauwe legging bijpast en een stel leuke slippers.


Nu ik dit af heb, kan ik dus met een gerust hart door naar de volgende projecten.

Voor mezelf heb ik wat het een en ander uit de Knipmode en een rok van Farbenmix in gedachten. Voor het gemak heb ik alvast de stofjes bij de patronen uitgezocht. Ik had inmiddels gezien dat diverse mensen op de site van vereniging Sancho dit ook deden en heb dus hun goede ideeen in dank overgenomen.Daarnaast heb ik ook 2 leuke patronen voor dochterlief Rachel uitgezocht om te maken, beiden van Farbenmix. Over de werkvolgorde heb ik verder nog niet nagedacht, maar daar zal ik ongetwijfeld wel mijn weg in kunnen vinden.Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen