Follow by Email

zaterdag 10 november 2012

Een paar uurtjes Schiphol

Hoera, afgelopen donderdag kwam papa terug uit Italie en wel op zo'n mooie tijd, dat ik papa had beloofd hem op te halen samen met Rachel. Aangezien Rachel inmiddels al met zo'n regelmaat op Schiphol is geweest, is het, dachten wij, ook dit keer een kwestie van heenrijden, papa ophalen en weer gauw naar huis. Het heenrijden ging lekker soepeltjes en binnen een uurtje waren we er. Tot onze grote verassing was de grote hal gezellig versierd met allerlei leuke lichtjes voor de Sinterklaas en de Kerst. Rachel was helemaal gelukkig en er moesten dan ook snel foto's gemaakt worden. Ze kon bijna niet wachten tot ik mijn mobiel had gepakt, zodat zij de foto's kon maken. Dit vliegtuig vond ze toch echt de aller- maar dan ook allermooiste die er hing.
Zelf vond ik deze ook erg leuk, maar goed, smaakjes verschillen denk ik dan maar.

Deze voorstelling van allemaal leuke kerstdingetjes was moeilijk te bereiken met de camara, maar oooooooooooooohhhh, zo onwijs leuk, wat hebben ze hier een werk aan gehad. Dit was dus genieten aan alle kanten.

Tot overmaat van gezelligheid, liep er ook nog een bandje rond van 3 man sterk en wat hebben we erom gelachen. Allemaal dezelfde grote nepsnor, allemaal dezelfde Tiroler broeken aan. Een foto  moest en zou toch echt gemaakt worden. Wat jammer dat ik daar geen geluid bij had, maar het nagenieten hiervan is toch ook heeeeeeeeeeeeeeeel wat waard.Wat geweldig leuk was dit. Complimenten aan de organisatie hiervan en ook, zeker niet op zijn minst, complimenten aan de mannen zelf, wat was dit een heel aantal leuke uurtjes op het vliegveld. Helaas voor ons was de terugreis stukken minder. Dat kleine stukje van ons naar Schiphol, dat normaal niet meer dan een uurtje duurt voor een enkele reis, duurde dit keer op de terugweg 2,5 uur. Een groot aantal ongelukken en de avondspits deden ons de das om, maaaaaaaaaaar, we kunnen niet anders zeggen dat we gelukkig waren weer veilig thuis te komen en dat kon afgelopen donderdag helaas niet iedereen zeggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen